En Morgon av Samhörighet och Vision: Partnerfrukost hos SJR

Under den burkinska ledningsgruppens besök i Sverige anordnade SJR en partnerfrukost där Yennenga Progress olika partnerföretag samlades för att mötas, dela tankar och stärka samarbetet inför framtiden. Det var en morgon fylld av värme, inspiration och en känsla av att vi alla arbetar mot en gemensam vision.

Pauline, en av ledarna från Burkina Faso, beskriver morgonen med stor tacksamhet:

"Mottagandet hos SJR med deras anställda och besökande partnerföretag var fantastiskt. Det var som om vi redan kände varandra, fast vi aldrig träffats live. När vi berättade om vad vi var stolta över såg jag människor med tårar i ögonen. Det var en otrolig känsla att veta att detta är människor som verkligen bryr sig om oss. Det gjorde mig så glad och gav mig kraft – det känns som om allt är möjligt."

Morgonen var inte bara ett tillfälle för möten, utan även en påminnelse om de starka band som Yennenga har byggt upp med sina partnerföretag i Sverige. Pauline reflekterar över det stora engagemanget från alla närvarande:

"Det är människor som uppoffrar sig för oss och som till och med tar av sina egna pengar för att stödja vårt arbete. De bryr sig om utvecklingen på riktigt!"

Mötet med SJR och de andra partnerföretagen visade på den enorma kompetens och kunskap som finns bland Yennengas svenska samarbetspartners. Kommentarer från deltagarna speglade den ömsesidiga respekten och det djupa intresset för det gemensamma arbetet:

"Vi är mycket imponerade av de kontakter vi har i Sverige, och vilken enorm kunskapsbas de besitter i våra olika partnerföretag. Det var fantastiskt att se hur folk var intresserade och att många deltog online från andra delar av landet. Allt detta är anledningen till att vi har lyckats bygga upp verksamheten i Burkina Faso."

För Yennengas burkinska ledningsgrupp blev morgonen en kraftfull påminnelse om det stöd som finns i Sverige och hur avgörande partnerskapen är för organisationens framgång. Det var inte bara ett formellt möte utan en upplevelse som lämnade ett djupt avtryck hos alla närvarande.

"Känslan som vi nu bär med oss av den värme vi mötte kommer att påverka våra liv för alltid. Detta var människor som verkligen lyssnade på oss, tog emot våra berättelser och vår kamp, och som vill att vi ska lyckas tillsammans," avslutade Pauline.

Denna morgon bekräftade en gång för alla att Yennenga Progress arbete bygger på en stabil grund av samarbete och gemensam vilja – att förändra världen, ett steg i taget, med både hjärta och handling.