Någon håller i trådarna!

Vi har drömt om detta i massa år och nu blir det äntligen verklighet! För att våga satsa behövdes en rutinerad projektledare för eventet! Och så blev vi presenterade för Unqxperience! Så nu händer det! Save the date eller rättare sagt köp biljetter NU!!! Vi kommer att lägga upp efterhand i sociala medier och på hemsidan allt roligt som kommer att hända under kvällen och alla fantastiska människor som bidrar! Vi har två DJs, vi har artister, konstnärer så att salen kommer att bli en stor konsthall och annat roligt! Känns magiskt!

Vilka är ni?

Vi heter Paulina och Nina och tillsammans driver vi eventbolaget UNQ Xperience. Vi specialiserar oss på att skapa minnesvärda företagsevent och oförglömlig upplevelser i både Sverige och Grekland. Varje event som vi levererar skräddarsys, paketerats och levereras alltid med en personlig service där det viktigaste för oss är att kunden känner sig nöjda. Som bolag är vi nystartade sen augusti 2023, men har flera års erfarenhet av branschen både i Sverige, USA, Grekland och Australien.

Vad gör ni för Yennenga?
Vi är ansvarig eventarrangör för Princessgalan som Yennenga bjuder in till den 1a september på Stockholm Waterfront där vårt huvuduppdrag är att hjälpa organisationen göra deras idé om galan till verklighet.

Varför ska en komma på Prinsessgalan? 

För att det är en möjlighet att verkligen vara med och göra skillnad och bidra till en bättre framtid för väldigt många människor. Samtidigt som kvällen kommer bjuda på underhållning, god mat och dryck samt nya möten. Prinsessgalan ska ge hopp och sprida glädje, och vi tror att det är precis det vi alla behöver i dessa tider.

https://www.yennengaprogress.se/prinsessgalan